Fietsinformatiedag 23 oktober groot succes

De fietsinformatiedag, georganiseerd door de Fietsersbond, was een groot succes. Er waren op 23 oktober ongeveer 40 deelnemers die enthousiast het dagprogramma volgden in de Ontmoetingskerk te Dieren. In verschillende groepen werden achtereenvolgens de fietsen gecontroleerd en kregen de deelnemers een oren- en ogentest. Er werden bewegingsoefeningen  uitgevoerd en tips gegeven om de kans op vallen te verminderen.

‘ s Middags werd er een behendigheidstest afgenomen en is er een toertocht door Dieren gemaakt langs een aantal knelpunten. Aan het eind van de dag waren wethouder Hans  Elsenaar en verkeerskundige Ina Hooghordel aanwezig om knellende vragen over verkeerssituaties in onze gemeente te beantwoorden. Met dank aan Ruud van Es, die samen met twee andere fietsdocenten, voor een uitstekende organisatie zorgde.

 Foto’s

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *