Fietsersbond Rheden bezorgd over veiligheid fietsers Wilhelminaweg

Vanaf woensdag 25 maart tot en met 17 mei is de spoorwegovergang Harderwijkerweg in Dieren afgesloten voor alle verkeer. Hier starten de eerste werkzaamheden voor de Traverse Dieren. Het verkeer wordt omgeleid. De Fietsersbond maakt zich zorgen over de veiligheid van de fietsers op de Wilhelminaweg.  Autoverkeer volgt in principe een omleidingsroute via de Imboslaan en de Kanaalweg; de route via de Wilhelminaweg is vooral voor de fieters.

wilhelminaweg

Als automobilisten toch besluiten via de smalle Wilhelminaweg te rijden kunnen fietsers daar in de knel komen en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Daarom houdt de afdeling Rheden van de Fietsersbond de komende tijd de situatie daar goed in de gaten.

Wil je ons wat melden over de situatie van fietsers hier doe dat dan via het emailadres fie[email protected] of via Twitter @Rhedenfietst.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *