Fietstelweek start maandag 19 september

Over het gebruik van de auto en het OV is veel bekend. Maar van de meer dan 14 miljoen fietsers in ons land weten we veel minder. Daarom onderzoeken we ieder jaar hoe we ons op de fiets verplaatsen, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zijn. Hoe meer we weten, hoe meer we onze fietspaden kunnen verbeteren.

Onder alle deelnemers verloot Fietstelweek.nl maar liefst 25 Veloretti fietsen. Als je wint mag je zelf je favoriete model en kleur uitzoeken!

Voor dit onderzoek willen we dat heel Nederland meetelt. Download de app en activeer deze door je postcode in te vullen. Wil je kans maken op zo’n prachtige Veloretti fiets, dan moet je ook je e-mailadres invullen. Uiteraard worden deze gegevens alleen voor het onderzoek gebruikt en met niemand anders gedeeld.

Ook scholieren tellen mee

Heel Nederland telt mee. Van jong tot oud. Daarom roepen we dit jaar ook middelbare scholieren op om deel te nemen aan het nationale fietsonderzoek. Zo brengen we ook de veel gefietste routes richting scholen in kaart. En als de hele klas mee telt dan wordt er ook nog eens kans gemaakt op een hele spannende prijs… namelijk een helikoptervlucht boven Nederland!

Deelnemen is simpel: app downloaden en met zoveel mogelijk klasgenoten, zoveel mogelijk fietskilometers maken. De klassen met de meeste kilometers van de school maken kans op één van de drie helikoptervluchten.

Snel naar www.fietstelweek.nl

 

Categorieën

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *