Afdelingen Rheden-Rozendaal en Arnhem verkennen samen het meest gewenste tracé voor Snelfietsroute Arnhem – Dieren

De afdelingen Rheden-Rozendaal en Arnhem van de Fietsersbond gezamenlijk gekeken naar het gewenste tracé van de snelfietsroute Arnhem – Dieren. Dit heeft geresulteerd in de hieronder bijgevoegde aanbeveling. Wij denken dat we hiermee een goed document hebben neergelegd dat kan dienen als basis voor deze snelfietsroute.  De snelfietsroute volgt gedeeltelijk de bestaande fietsroutes.  Ook is goed gekeken naar de aansluiting van deze route op bestaande en nog andere nog te ontwikkelen snelfietsroutes. Zoals de route Arnhem-Nijmegen (vrijwel gereed) naar het zuiden en de ook nog te ontwikkelen routes van Dieren naar Zutphen en Apeldoorn.

Aanbeveling gewenst tracé

 

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *